Rímskokatolícka Cirkev, farnosť sv. Mikuláša

SZMAK

 

2000. márciusában megalakult a Szenci Molnár Albert Klub vagyis a SZMAK. Minden hónap 3. csütörtökén rendszeresen találkozunk a szenci NOSTALGIA vendéglőben. Klubtag szinte mindenki lehet, hiszen jelmondatunk:
 
Itt nincsenek idegenek, csak olyan barátok akiket még nem ismerünk!
 
Klubtevékenységünk legfőbb célja a rendszeres baráti találkozás, mely alkalmat ad a kikapcsolódásra a mindennapi életből. Már hagyománnyá vált, hogy a klubest megnyitójaként fellépési lehetőséget biztosítunk fiatal tehetségeknek hogy bemutassák tudásukat zene, ének, vers, vagy prózamondás terén.
 
Rendszeresen, minden klubestre előadókat hívunk, kik így érdekes témákkal ismertetik meg a klubtagokat. Nagy öröm számunkra, hogy az eddigi előadók döntő többsége valamilyen módon kötődik Szenc, vagy Szenc környéki falvakhoz. Jó érzés tudatosítani, hogy milyen sok értékes ember van körünkben. Az előadók közt volt már egyetemi tanár, tudós, lelkipásztor, politikus, festő, orvos, stb..
 
A SZMAK életképességét mi sem bizonyítja jobban mint, hogy klubestek rendszeres látogatói között nagy létszámban vannak a szenci és a közeli faluk fiataljai.
 
Az előadó személyek, a témák, valamint a fiatal tehetségek megkeresése – meghívása a klubtagok ajánlata illetve közbenjárásával történik. Várunk minden új ötletet az előadások témájára illetve előadók személyére, valamint fiatal tehetségekre.
 
Sok szeretettel várunk mindenkit klubestjeinkre.

Rímskokatolícka farnosť sv. Mikuláša v Senci © 2012-2023 Všetky práva vyhradené.

Created by JuVi, titulné foto Gabriel Szakál